Építészet

Szakértelem és formatervezés

A kreatív elmék képesek elszakadni a hagyományos megoldásoktól

Számunkra a fenntarthatóság, az energiatakarékosság, biztonság és minőség nem csak reklámszlogenek – meghatározzák azt, akik vagyunk. Mi sem természetesebb a TROX számára, mint a kiváló formatervű szabványos termékek, emellett kiváló szakértelemmel rendelkezünk az egyedi megoldásokhoz.

Napjaink komplex projektjeihez integrált tervezési folyamatra van szükség. Mérnökeink önnel közösen fejlesztenek ki olyan megoldásokat, melyeket integrálni lehet építészeti elképzeléseibe. A világon számtalan projekt bizonyítja, hogy a kreatív ötlet és technológia tökéletes szimbiózist alkothat, hiszen az egész, tudomásunk szerint, több, mint légtechnikai komponensek összessége. Büszkék vagyunk rá, hogy már három „Architektur und Technik” (építészet és technológia) díjat nyertünk híres építészeti irodákkal közösen. Ilyen megtisztelő elismeréseket kizárólag úgy érhetünk el, ha Önnel szorosan együttműködve, integrált tervezőcsapatokkal dolgozunk, tudományos alapokon, bevonva erős kutatási és fejlesztési részlegünket. 

Szívesen vesszük álmait – mesélje el!

Egyedi megoldások – referenciák

Építészeti és műszaki elképzeléseivel Ön állítja fel számunkra a mércét.

Önnel közösen megbeszéljük az ötleteit és vágyait, majd megtaláljuk az építészeti projektjéhez legmegfelelőbb beltéri légkondicionáló megoldást. 

A TROX referenciamunkáinak világszerte számos épület ad otthont, például:

 • Vasútállomások és repülőterek
 • Éttermek
 • Szállodák
 • Ipari létesítmények és laboratóriumok
 • Kórházak
 • Koncerttermek
 • Kiállítási központok
 • Múzeumok
 • Hajók
 • Iskolák és egyetemek
 • Stadionok és tornatermek
 • Alagutak

REFERENCES

Egyedi megoldások – beszerelési példák

Elképzeléseinket alig láthatóan, vagy esztétikusan lehet bármely épületbe integrálni. A legnagyobb kényelem egy energiatakarékos megoldásban – ezzel járulunk hozzá az Ön álmaihoz.

Itt példa megoldásokat talál a beépítésre.

Installation Examples

Díjak

„Design Plus” az X-CUBE központi klímagépért

A TROX és a Busse-Design + Engineering GmbH közös fejlesztésű X-CUBE központi klímagépe egyértelműen „formatervi plusz.”

Az X-CUBE központi klímagépekkel a TROX új etalont alkotott. A bírák egyetértettek abban, hogy az X-CUBE egy kiválóan megtervezett készülék kiváló tulajdonságokkal, mint a kiemelkedően energiatakarékos működés, a páratlan higiénia, az egyszerű telepítés és karbantartás, valamint az intuitív kezelés; emellett tiszta, szellős, majdnem archaikus formaterv jellemzi. Az innovatív paneles szerkezet elrejti a keretet, az antracit profilok esztétikus kontúrba foglalják a teljes egységet. Mindent egybevetve, ez a műszakilag és vizuálisan is tökélyre fejlesztett „erőmű” bármely épülethez megfelelő.

Az ISH által támogatott Design Plus díjat olyan termékeknek ítélik meg, melyek ötvözik a jövőbe mutató ötleteket, az innovatív formai megoldásokat és az energiatakarékos technológiát. Ezek az értékek jellemzik az ISH-t, a világ vezető fürdőszoba tervezői, klímatechnikai és megújuló energiával foglalkozó ipari kiállítását. Magasan képzett szakértői zsűri értékeli többek között a tulajdonságokat, a formaterv minőségét, az egységes koncepciót, az innováció mértékét, az anyagválasztást, valamint a technológiai és környezetvédelmi szempontokat. 

X-CUBE típus

Megoldások bármilyen típusú épülethez

Mindegy, hogy egy hagyományos irodát, kis iskolát, stadiont vagy ötcsillagos hotelt tervez, hogy az épület új vagy felújított, a TROX ideális megoldást kínál minden épülettípushoz, még olyan érzékeny területeken is, mint az ipari létesítmények vagy az egészségügy.

A szabvány változatok mellett a rendszerek megoldásai és légtechnikai komponensei egyedileg is fejleszthetők, kialakításuk módosítható úgy hogy épülete megtervezésekor Ön a lehető legnagyobb szabadságot élvezhesse. Az integrált tervezőcsapatok segítségével jövőbe mutató ötleteit úgy kombináljuk a szellőző- és klímarendszerek terén szerzett szakértelmünkkel hogy közösen a legmagasabb minőségű, fenntartható épületet alkossuk.

Itt az alábbi témákkal kapcsolatban tudhat meg többet:

Bevásárló levegő
Laboratóriumok
Szállodák
Repülőterek
Iskolák, napközi intézmények és egyéb oktatási intézmények
Kórházak
Stadionok
Múzeumok
Tiszta levegő

A TROX által kínált szemináriumok TROX AKADÉMIA

A TROX által kínált szemináriumok

TROX AKADÉMIA

több

TROX im Einsatz ELKÉPZELÉSEIT ÁTÜLTETJÜK A GYAKORLATBA! MUNKÁBA ÁLL A TROX

ELKÉPZELÉSEIT ÁTÜLTETJÜK A GYAKORLATBA!

MUNKÁBA ÁLL A TROX

TROX referenciák és beépítési példák

több

TROX life Februar 2013 A TROX magazinja TROX life

A TROX magazinja

TROX life

több

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Oldal megosztása

Oldal ajánlása

Oldal ajánlása, hivatkozás küldése e-mailben.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Oldal megosztása

Köszönjük, hogy ajánlott minket!

Ajánlását elküldtük és hamarosan meg kell érkeznie.


Kapcsolat

Hol tartózkodik Ön?

Adja meg üzenetét és kérése típusát
Tel.: +36 (1)212-1211 | Fax: +36 (1)212-0735

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kapcsolat

Köszönjük üzenetét!

Az üzenet elküldve, hamarosan feldolgozzuk. Szervizigényekkel foglalkozó részlegünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.
Általános, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseivel a következő telefonszámokon is fordulhat hozzánk:
Tel.: +36 (1)212-1211 | Fax: +36 (1)212-0735

Kapcsolat

Hol tartózkodik Ön?

Adja meg üzenetét és kérése típusát
Tel.: +36 (1)212-1211 | Fax: +36 (1)212-0735

Attachment (max. 10MB)

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kapcsolat

Köszönjük üzenetét!

Az üzenet elküldve, hamarosan feldolgozzuk. Szervizigényekkel foglalkozó részlegünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.
Általános, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseivel a következő telefonszámokon is fordulhat hozzánk:
Tel.: +36 (1)212-1211 | Fax: +36 (1)212-0735